ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

امام‌جمعه موقت تهران: با عوامل مسمومیت دانش‌آموزان برخورد شود| فراز و نشیب‌های دلار باید مهار شود

  • کد خبر: ۱۵۳۱۱۴
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
امام‌جمعه موقت تهران: با عوامل مسمومیت دانش‌آموزان برخورد شود| فراز و نشیب‌های دلار باید مهار شود
امام‌جمعه موقت تهران گفت: درباره مسمومیت دانش‌آموزان عزیز انتظار می‌رود در کوتاه‌ترین زمان با شناسایی عوامل و برخورد درس‌آموز از تکرار این حوادث جلوگیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌محمدحسن ابوترابی‌فرد امام‌جمعه موقت تهران در خطبه دوم نماز جمعه تهران اظهار داشت: درباره مسمومیت دانش‌آموزان عزیز انتظار می‌رود همانطور که شخصیت‌ها و مقامات تاکید کردند، اولاً در کوتاه‌ترین زمان با شناسایی عوامل و برخورد درس‌آموز از تکرار این حوادث جلوگیری شود. ثانیا با تنویر افکار عمومی زمینه اطمینان خاطر دانش‌آموزان و والدین محترم فراهم شود.

امام‌جمعه موقت تهران افزود: یکی از محور‌های مهم که رهبری در دیدار با کارآفرینان مطرح کردند، ارتقای دانش، تولید علم، تبدیل دانش به فناوری و تجاری‌سازی علم بود. در پایان سال ۱۴۰۱ باید نگاهی به شعار سال بیاندازیم و جایگاه ایران در این حوزه را با استناد به گزارش‌های نهاد‌های معتبر بین‌المللی تبیین کنیم. کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل زیرشاخه مجمع عمومی سازمان ملل و در حوزه تجارت و سرمایه‌گذاری در کشور‌های توسعه است. این کنفرانس در مورد تحولات ایران در حوزه علم، دانش، تبدیل دانش به فناوری و دستیابی به فناوری‌ها نو و تجاری‌سازی علم گزارشی دارد. در گزارش سال ۱۳۹۵ در مورد سیاست‌های علم و فناوری و نوآوری در ایران اظهار می‌دارد که اولین موج سیاست‌های علم و فناوری و نوآوری در ایران بر توسعه آموزش‌های عالی متمرکز بوده و از سال ۱۳۶۹ آغاز شده است.

ابوترابی‌فرد گفت: انقلاب در سال ۵۷ آغاز شد و یک دهه جنگ سخت را با قدرت‌ها تجربه کرد. با دانش و فهم درست و با نگاه به توسعه، پیشرفت و اقتدار بر توسعه علمی کشور متمرکز شد. در این گزارش همچنین آمده که موج دوم بر توسعه پژوهش و فناوری از جمله فناوری‌های نوظهور متمرکز بوده و از سال ۱۳۷۹ آغاز شده است.

وی ادامه داد: اینکه می‌بینیم دشمن از همه ابزار‌ها برای فشار بر این شجره تنومند استفاده می‌کند، برای این است که در تحلیل‌های دقیق نقشه راه ایران را در مسیری درست و اقتدارآفرین مشاهده می‌کند. پرچمدار حرکت توسعه پژوهش و فناوری، رهبری است. امروز و فردا جهان به قضاوت می‌نشینند. ملتی و کشوری که در سال ۱۳۵۷ جامعه دانشگاهی‌اش ۱۷۰ هزار دانشجو بود که ۷۰ درصد آن‌ها در تهران بودند و یک دانشجو در مقطع دکترا در کشور تحصیل نمی‌کرد، چگونه به قطب تولید علم تبدیل شد و برای سال‌های متمادی رتبه نخست را در منطقه جنوب غرب آسیا و رتبه شانزدهم در سطح جهان به دست آورد؟

امام‌جمعه موقت تهران این رشد را عملکرد مدیران دلسوز دانست که در مسیر سیاست‌های کلی حرکت کردند و گفت: این کنفرانس در ادامه گزارشش می‌گوید که موج سوم حرکت ایران در حوزه علم، نوآوری، گذار به اقتصاد دانش‌بنیان و مبتنی بر نوآوری‌ها آغاز شده است. در یک فاصله کوتاه تحول عظیمی در جامعه دانشگاهی به وجود آمد و امروز بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر دانشجو هستند. دانشجویانی که در مقطع دکترا تحصیل می‌کنند، معادل کل دانشجویان سال ۱۳۵۷ هستند. زمان پیروزی انقلاب ۱.۲ از کل جمعیت ایران تحصیلات دانشگاهی داشتند. اما امروز ۲۰ درصد از جمعیت ایران دارای تحصیلات دانشگاهی هستند.

ابوترابی‌فرد خاطرنشان کرد: سرمایه عظیم انسانی موتور حرکت انقلاب اسلامی است. دشمنان فراز و نشیب‌های دلار را که قطعاً مهم است و باید مهار شود، ملاک نمی‌دانند. آن‌ها توسعه علمی، حرکت در مسیر فناوری‌ها و نوآوری‌های نو را علائم قطعی پیشرفت می‌دانند و نگران هستند. ایران اسلامی در این حوزه کار‌های بزرگی انجام داده است. ما زمان پیروزی انقلاب حدود ۹ هزار عضو هیات علمی داشتیم که امروز ۸۱ هزار عضو هیات علمی داریم که بسیاری از آن‌ها مقالاتشان بیشترین استناد در مراکز علمی دارد.

امام‌جمعه موقت تهران با بیان اینکه ملتی که در سایه تجربه مقاومت خویش، محور مقاومت را خلق کرده است، از تنگنا‌ها عبور خواهد کرد، گفت: دانشمندان برتر ایرانی که جزء ۲ درصد دانشمندان برتر جهان هستند به یک هزار و ۶۷۳ نفر افزایش پیدا کردند. در گزارشی که شاخص نوآوری (دانش‌ها و فناوری‌های نوظهور) جهانی سال ۲۰۲۲ را تبیین می‌کند می‌گوید که جمهوری اسلامی ایران توانسته است که از میان ۱۳۲ کشور مورد بررسی، ایران در مقام ۵۳ جهانی به دست آورده که بهترین رتبه کسب شده تاکنون است. ایران به سمت قدرت برآمده از دانش‌های نوظهور حرکت می‌کند. درآمد‌های ارزی آینده کشور را فروش نفت تعیین نمی‌کند و بر مبنای تولید دانش خواهد بود.

ابوترابی‌فرد گفت: مردم با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن تفسیر روشنی از شناخت حق و ایستادگی در کنار حق ارائه دادند. ۲۲ بهمن تجلی شناخت و وفاداری به حق بود. مردم با الهام از مکتب عاشورا، دانش، فهم و بینش عمیق سیاسی، درک درست از عزت و پایداری و اقتدار ایران را در برابر دیدگان بهت‌زده اردوگاه نظام سلطه با محوریت آمریکای جهان‌خوار به نمایش گذاشتند. مردم با حضور ده‌ها میلیونی پرافتخار خویش این فریاد رسا را در ایران و جهان طنین‌افکن کردند که ما در اوج سختی‌ها، تهدید‌ها و تنگنا‌ها برای دستیابی به پیروزی در کنار رهبر خویش استوار ایستاده‌ایم.

امام‌جمعه موقت تهران خطاب به ملت ایران و دوستداران انقلاب در سراسر جهان عنوان کرد: مطمئن باشید و با اقتدار حرکت کنید. انقلابی با این عظمت به یاری خدای سبحان از تنگنا‌های اقتصادی با اقتدار عبور خواهد کرد. پیروزی پرافتخار در میدان جنگ نظامی را در میدان جنگ اقتصادی تکرار خواهیم کرد. دولتمردان با رصد دقیق مشکلات و چالش‌های داخلی و توطئه‌ها و دسیسه‌های خارجی و فراهم آوردن زمینه حضور و مشارکت توده‌های مردم، نخبگان علمی و سیاسی و کارآفرینان عالم و با انگیزه مسیر حرکت کشور به سمت پیشرفت و رشد اقتصادی را هموار خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->